Strygemærker til tøj

Med strygemærker til tøj kan du sætte navn i alle dine forskellige tøj dele som bukser, trøjer, skjorter, jakker, hatte, strømper, mm.
Strygemærker til tøj egner sig til alle former for tøjtekstiler som polyester, bomuld, mm.
Du får altid en brugsvejledning med til dine strygemærker til tøj. Den viser hvordan du skal sætte dem på, og hvordan du kan skifte og fjerne dem igen.


De er relativ nemme, både at sætte på og fjerne på alle former for tekstil samt at skifte med tiden.
De fungerer som en slags klistermærker, hvor limen normalt opvarmes med et strygejern, hvorfor de også, meget passende, har fået navnet strygemærker til tøj.

Strygemærker til jakker

Undgå at miste dine jakker ved at påsætte strygemærker til tøj.
Du kan let stryge dem på dit tøj og i dine jakker, da de holder ligeså godt som sy mærker.

Vi har alle prøvet at glemme vores jakke et sted, og jakken er ikke i stand til selv at finde hjem sin ejermand. Men med strygemærker til tøj gør du det både nemmere for dig selv at kende din jakke, men også for andre at finde ud af hvem jakken tilhører.


Hvis strygemærket så oveni er suppleret med et telefon nummer på ejermanden, så er chancen for at jakken bliver fundet og returneret til den rette ejer endnu større. Strygemærker til tøj er lette at sætte på og passer til langt de fleste former for tekstiler.

Strygemærker til trøjer

Har du også prøvet at miste noget af dit tøj? Vi har alle prøvet at miste en trøje på et tidspunkt, som så aldrig er blevet fundet igen.
Med strygemærker til tøj, er det synligt for alle hvem der er tøjets ejermand. Og igen, hvis strygemærket ligeledes indeholder telefon nummer til ejermanden, da er chancen øget markant for at det bliver bragt hjem, hvis det bliver fundet.


Strygemærker til tøj er naturligvis ikke kun til trøjer, men passer også til alle slags tøj og de fleste former for tekstiler. Strygemærker til tøj er ikke kun strygemærker der er beregnet til tøj, men er ligeledes beregnet til tekstiler. Det kan sættes på alt såsom tasker, i sko, kasketter, mm. Kun fantasien sætter grænser.
Strygemærker koster ikke mange penge og du finder nogle interessante sælgere af strygemærker til tøj her hos strygemærker.dk.

Find din forhandler af strygemærker til tøj online herunder:

forhandler af strygemærker til tøj


Strygemærker til tøj og alle former for tekstil