Strygemærker til børn

Med strygemærker til børn kan du indsætte navn i dit barns eller dine børns tøj. I de fleste børnehaver og institutioner i dag, stiller man krav til at børnene har navn i deres tøj, jakker, sko, hatte, handsker mm. for at tøjet ikke skal komme med det forkerte barn hjem.


Alle har prøvet at miste tøj igennem tiden, og her er det er ikke altid lige nemt at finde ejermanden. Derfor er strygemærker til børn et rigtig godt tiltag i de fleste børnehaver, da rigtig mange ting bliver glemt hver dag.
Det gør det meget nemmere at finde ejermanden, da tøjet kan identificeres af det påsatte strygemærke. Hvis forældrenes telefon nummer ligeledes fremgår af strygemærket, er chancen for at tøjet kommer hjem til den rette ejermand markant større.
Tøjet kan desværre ikke selv finde hjem til sin ejermand, men det er muligt at hjælpe både pædagoger og forældre ved, at personificere barnets påklædning med strygemærker til børn. Pædagogerne kan med det samme identificere, hvem tøjet tilhører, og forældrene slipper for at købe nyt tøj til børnene.

Strygemærker med logo

Det er muligt hos nogen af forhandlerne du finder igennem strygemærker.dk, at få skræddersyet strygemærker til børn. Du kan få alt fra en fodbold til en kludedukke på strygemærket.


Mange har efterspurgt disse strygemærker i lang tid og i dag tilbyder de fleste at få ”hjemmelavet” strygemærker til børn.
Det gør også, at børnene synes deres strygemærker er lidt seje fordi de f.eks. kan have en eller anden action figur, fodbold eller andet på strygemærket, som er et hit i netop deres børnehave eller omgangskreds.
Som der ligeledes er nævnt på strygemærker.dk, så kan man også få skrevet noget tekst i sit strygemærke, i stedet for at have en figur af en slags.

Strygemærker med telefonnummer

Strygemærker til børn er ikke kun til navne, men også evt. til telefonnummer eller mail adresse. Et godt eksempel til hvorfor du skal putte telefonnummer i, er at hvis nu barnet glemmer tøjet et sted hvor barnet ikke kommer så ofte, da kan ”finderen” ringe til barnets forældre og fortælle de har tøjet.


Her på strygemærker.dk finder du forhandlere af strygemærker til børn, som ikke alene har en høj kvalitet men også til meget acceptable priser.
Hvis du vil se en forhandler som har styr på deres strygemærker og som altid har høj service. Klik da på linket herunder.

Find din forhandler af strygemærker til børn online herunder:

forhandler af strygemærker til børn


Strygemærker til børn og alle former for tekstil