Strygemærker

Hvad kan jeg bruge strygemærker til?

Du kan bruge strygemærker til at sætte navn i dine ejendele så ingen på arbejdspladsen, i børnehaven, i skolen eller i sportsklubben er i tvivl om hvem ejendelen tilhører.
Strygemærker virker på alle former for tekstiler – ikke kun nødvendigvis på tøj.
Derfor giver det dig mulighed for at mærke/personligøre mange af dine ejendele, hvad enten det er skoletasker, sportstasker eller dit tøj.
Hvordan sætter jeg strygemærker på?

Det gode ved strygemærker er, at du let selv kan sætte dine strygemærker på, og det er yderst let at arbejde med.
Som ordet strygemærker i sig selv siger, er det mærker der skal stryges på. Det tager cirka 10-15 sekunder, og det kræver intet andet end et helt normalt strygejern.

Det kan stryges på stort set alle slags tekstil materialer, og når du køber strygemærker følger der altid en brugsanvisning med på, hvordan du håndterer påstrygning på f.eks. nylon, polyester og andre tekstiler.
Sørg derfor altid for at læse vejledningen rigtig godt – inden du går igang.
Holder mine strygemærker godt?

Strygemærker er lavet i lækre materialer, der hverken irriterer huden eller giver kløe på kroppen.
Du kan sagtens smide dem i vaskemaskinen, i op til 90* kogevask inkl. Tørretumbling uden, at de smitter af eller lignende. De burde aldrig smitte af, hverken på huden eller andre genstande.

Kan jeg fjerne strygemærket igen?

Du kan sagtens fjerne strygemærker igen ved at dampe dem væk. Det er også muligt, at stryge ovenpå strygemærker, såfremt tøjet skal arves af mindre søskende eller sælges.
Strygemærker i børnehaven

I mange børnehaver sætter pædagogerne krav til at børn har strygemærker i deres tøj.
Det er naturligvis fordi ingen ønsker at miste en ejendel eller genstand, men det er ligeledes fordi at det gør pædagogerne i stand til hurtigere at identificere, hvem den enkelte ejendel tilhører.

Det kan derudover være en god ide, både at have et strygemærke til navn i børnenes tøj samt et strygemærke til telefonnummeret på forældrene.
Det er altid vigtig, at kunne komme i hurtig kontakt med forældrene, såfremt det uheldige sker at barnet bliver væk, og her kan brugen af strygemærker være med til at forkorte den proces.

Find din forhandler af strygemærker online herunder:

forhandler af strygemærker


Strygemærker til alle former for tekstil